Amalienborg billede på Norsk kommune’s hjemmeside.

Alle mine billeder på Flickr er licenseret under Creative Commons, så det hænder at jeg engang imellem får en mail fra nogen der vil gøre opmærksom på at de gerne vil gøre brug af forskellige billeder. Denne gang fik jeg en mail fra rigtig rar kommunal ansat ved Aust-Agder Fylkekommune, der takkede mig for at lade folk bruge mine billeder, roste mine andre billeder, og fortalte at han havde brugt billedet af Amalienborg til deres hjemmeside. Han beklagede også rigtig mange gange at der ikke var direkte plads til at linke direkte til mig, men at han havde tilføjet credits på selve billedet.

Så hvis ikke Dine billeder er for private for dig, så overvej evt. at sætte licenseringen på dem til Creative Commons på Flickr. Så får man en smule mere opmærksomhed, da mange virksomheder, blogs osv. bruger Flickr som billede-database.

www.austagderfk.no