Buddha Bikes // Cykel Ven

Da jeg står for markedsføring og den daglige fremtoning af Socialøkonomisk Cykelkompagni, er det både gældende for Buddha Bikes såvel som Cykelven. Her hænder det så af og til at de andre skal bruge min hjælp til det ene og det andet, og så må man være lidt ekstra kreativ. Det har bl.a. resulteret i at jeg har bygget små “fotostudier” i vores frokoststue/glas-bur af alt fra stole med sorte sweatshirts som lærred, og bunker af hvid A4-papir  som hvid baggrund til packshots.

Det er nogle sjove udfordringer der minder mig om, hvorfor jeg finder alle kreative fag interessante. Man kan gøre det så stort og omfattende som man vil, eller man kan arbejde med hvad man har at gøre godt med.

[vc_single_image image="1813" img_size="large"]
[vc_single_image image="1812" img_size="large"][vc_single_image image="1814" img_size="large"]