Get Infected Tour – Pumpehuset, KBH

Jeg var forleden inde på det genåbnede Pumpehuset, for at se Get Infected Tour. Touren’s lineup var lige noget for mig, og igennem mit samarbejde med 3rd Tsunami, som jeg af og til laver bannere for, havde jeg fået tilsnusket mig en plads på gæstelisten, så totalprisen, for en tur med tog til koncert i KBH kom i det mindste bare lidt ned. Jeg lavede dette banner, som bl.a. blev eksponeret på metalzone.dk, danishmetal.dk mm.

Ud over banneret, banneret, som jo var lavet på forhånd, fik jeg på aftenen rigtig meget fed video-materiale, og fik også et par fede billeder af aftenens to hovednavne; Caliban og Winds Of Plague.

Her er hvad Michael Blem fra Metalzone skrev om Get Infected Tour.

Get Infected Tour | Banner

Johnny Plague, Winds Of Plague
Johnny Plague, Winds Of Plague

 

Johnny Plague, Winds Of Plague
Johnny Plague, Winds Of Plague

Johnny Plague, Winds Of Plague
Johnny Plague, Winds Of Plague

Johnny Plague, Winds Of Plague
Johnny Plague, Winds Of Plague

Marc Görtz, Caliban
Marc Görtz, Caliban

Andreas 'Andy' Dörner, Caliban
Andreas ‘Andy’ Dörner, Caliban

Andreas 'Andy' Dörner, Caliban
Andreas ‘Andy’ Dörner, Caliban