Jonathan Remfeldt .com – *Sætter Flueben*

Jonathan er ung lovende kunst-maler, fra sydhavnen i København og er blevet efterhånden blevet et rigtig spændende bekendtskab. Han har altid mange jern i ilden, og nok projekter at gå igang med. Jeg fik kontakten igennem min gode veninde og seje fotograf Helena Lundquist, som jeg studerede med , da jeg læste Web-Integrator. Hun gik på holdet under mig, og havde set noget af mit arbejde, og da Jonathan henvendte sig til hende, anbefalede hun mig, da hun ikke selv synes hun var klar. Så tusinde tak til Helena for dette nye bekendtskab! Jeg har ud over at lave Jonathan’s hjemmeside, skrevet hans biografi, og tager af og til et par billeder for ham.

Min mor, der er indehaver af butik Donna Madonna, der handler med Dansk/Skandinavisk design og brugskunst, finder også Jonathan’s malerier rigtig interessante, og de arbejder pt. begge to på at finde ud af, at få udstillet hans malerier i hendes butik i Pergola, Italien. Heldigvis behøves du ikke at tage til Italien for at se Jonathan’s malerier, da han nemlig netop åbnet eget atalier i nogle rigtig fine lokaler i Sydhavnen. Ud over det kunne du jo tjekke hans hjemmeside ud. 😉

Jonathan Remfeldt.com