Kjøbenhavn

20160314-untitled-0271Restaurant Kjøbenhavn der ligger i hjertet af København er igennem de seneste 6 måneder gennemgået en massiv make-over, både i deres lokaler på Dronningens Tværgade men bestemt også i deres markedsføring-embede.

Så ud over jeg tvang et ø ind i deres domæne, har jeg sammen med indehaverne Rasmus og Peter, og den nye restaurantchef Jonathan, kommet frem til en ny og forbedret udgave af deres identitet.

Det startede ud med et nyt website, hvor alpha omega var et responsivt design, der var 100% ligeså funktionelt på en smartphone som en 27″ skærm. Det var et kæmpe skridt for den ellers ret så etablerede restaurant, da det var et af de ganske ganske få områder hvor de haltede bagud.

Til hjemmesiden har jeg ligeledes været i restauranten af flere omgange og affotografere deres menu, som jævnligt udskiftes.

Og som et af de seneste tiltag har Kjøbenhavn, i samarbejde med Møns Bryghus, fået lavet en lækker Classic pilsner, som i restauranten sælges under KJBH Klassik. Hertil lavede jeg etikette.

Kjøbenhavn.dk