LLNN – Marks

American-Rapper-Jay-ZDa jeg i April måned lavede et billede, af en badebro der gik ud i rummet, skrev jeg på min Facebook at det var vigtigt engang imellem at lege med sin hobby, og nogle gange lave noget der ikke er bestillingsarbejde, men blot fordi det er træning, og man prøver lidt forskelligt.

Men at mit eget opslag skulle lære mig vigtigheden i det selv, viste sig først senere. Rasmus der normalt er trommeslager i THE PSYKE PROJECT kontaktede mig nemlig, og fortalte at han havde set mit “rumbillede” og ville høre om jeg kunne hjælpe med et pladecover, til hans nye sideprojekt LLNN. Det er tung dyster sludge så selvom det er meget langt fra Psyke Project, er det jo ikke en ny boldgade vi er ovre i. Det er ondt, og råt. Og i dag har de så endeligt smidt EP’en med titlen “marks” til download via deres bandcamp (name your price), hvor det digitale cover selvfølgeligt er det samme som det jeg har lavet til vinyl LP’en når den udgives.

Det er også modificeret til at passe både som facebook cover, bandcamp cover,en dynamisk video til når sangene skal på YouTube og tro det eller ej, det er også modificeret til et kassettebånd som også udgives i et meget begrænset oplag..

Så tjek det ud, download det, og nyd. Men advarsel! Det er ikke for sarte sjæle!

llnn

llnn


“Har aldrig oplevet så spot on et produkt før”

Rasmus Sejersen, LLNN