Nikkor 35-70mm f/3.3-4.5 AI-S

Jeg fandt dette optik på Den Blå Avis som jeg tit scouter for linser. Det bugner med arvegods derinde – og gamle kameraer fundet på loftet under oprydning, mange af dem til rene foræringspriser. Det var det her dog ikke – men ikke uden grund. AI-S’en er de første linser Nikon lavede med fuld automatisk blændestyring, som gjorde det muligt at skyde med lukketidsprioritet. Så den kostede lidt mere end en foræring, men det er også OK! Dette er min første gamle manuelle Nikkor linse jeg har købt, men allerede efter 2 timer sammen med den, kan jeg fortælle at det ikke er den sidste. Den er lækker i fokuset, har et behageligt zoom-område, der dækker de fleste behov og den tegner umiddelbart rigtig flot og præcis, uden så mange dikke-darre. Jeg vil nok bruge den mest til at filme med, men så snart jeg har fået taget lidt billeder med den, skal jeg nok ligge dem online!