Ny blitz på vej!

Efter at have bestilt en masse ting via DX.com er jeg faktisk gået hen og blevet rigtig glad for siden! Det er som rigtig mange andre hong-kong sider en komplet portal for billigt ragelse af alle arter. Hvad end du skal bruge armbåndsure, solbriller, android-tablets eller fotoudstyr. Jeg kunne jo nok aldrig drømme om at købe hverken optik eller lign. sådanne steder, men til linse-dæksler, batterier, stativer o.l. er jeg nu ret ligeglad med, hvad mærke det er, så længe det virker, og ikke ruinerer. mig. Men jeg er blevet så glad for at kigge derinde, at jeg nogle gange lige skal tænke mig om, før jeg rent faktisk bestiller noget. Godt nok er alt jeg har bestilt kommet igennem tolden uden problemer, eller afgift, men leveringstiden er lang, og det ér jo et sats om SKAT fanger det, når det rammer grænsen. Men jeg havde fundet en tilsyneladende anstændig blitz på siden, som jeg tænkte skulle kunne dække mit behov, men valgte at prøve at søge om man mon ikke kunne bestille den direkte her i lille danmark, selvfølgeligt nok med en mindre merpris. Og det kunne man! Og merprisen endte med kun at være 55,- da jeg fandt min Triopo TR-980 på flashogfotobutikken.dk i stedet for. Slutprisen endte med at være 865,- grundet FlashOgFotobutikken’s politik omkring gratis forsendelse ved køb på over 600,-, hvilket jeg synes er en rigtig fair pris for en nybegynder-flash. Indtil nu, har jeg jo kun skudt billeder med naturlig belysning, så det bliver da helt sikkert også en udfordring at skulle bruge blitz lige pludselig, men nu skulle det sgu være!

Så nu glæder jeg mig sådan set bare til at den kommer, det tager forhåbentlig noget kortere tid, end hvis det var bestilt i Hong Kong!

 • Ledetal 54 (ISO 100)
 • TTL funktions : Eksponeringskompensation, eksponering bracketing, bageste lukkergardin, eksponering lås, blænde forhåndsvisning flash billeddannelse.
 • Med LCD display
 • Flash hoved kan monteret lambency skygge.
 • Flash hoved kan dreje 180 grader rundt og 45 grader op/ned.
 • Skala mærke på flash hovedet gør man kan justere hoved i en præcis 45, 60, 75 graders vinkel.
 • Integreret diffuser og reflektorplade kan trækkes ud.
 • TTL Model : Fuldautomatisk
 • M Mode : Manual
 • FEB Model : Tre-dimensionel flasheksponering
 • RPT Model : Gentag Stroboflash
 • Ma Mode : Semi-automatisk Flash
 • CELL1 Model : Main kontrol flash
 • CELL2 Model : Slave Flash