Mit navn er Mikkel Rask og jeg er en 29 år gammel “dreng”.

Jeg er vant til at arbejde med computere og har en efterhånden stor og altid voksende viden deromkring. Jeg har erfaring med følgende programmer; Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Adobe Dreamweaver, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Avid Pro Tools X, MS Visual Web Developer, MS Word, MS Excell, MS Access og kan generelt min vej rundt i MS Office pakken. Givet visse programmer mere end andre!

Lidt mere privat fortsætter det nørdede gen over til mine andre hobbys som madlavning og musik som jeg bruger meget tid på. Fusionen imellem det visuelle, det musiske og kulinariske er i øvrigt noget af det fedeste jeg ved..!
Og ja, så har jeg en hundehvalp der hedder Homie.

Freelance Art Director, Web-Integrator og grafisk legebarn @ mikkelrask.dk

mikkelrask.dk – er mit personlige site, som du ser her, og er fungerende som et online blogfolio. Jeg laver under navnet grafisk udarbejdelse af alle arter, let programmering, og komplette websites.

Grafik&Teknik @ ErhvervsCentrum Aps

Inhouse ADer med ansvar for virksomhedens magasin og dertilhørende hjemmesider. Udvikler komplette virksomhedsidentiteter, og husets generelle fremtoning udadtil.


“Mikkel er en fremragende fotograf og en dygtig grafisk ‘håndværker’. Han håndterer hurtigt små og store opgaver ud fra faste oplæg, men det bedste sker, når Mikkel får frie hænder – her tilfører han sine grafiske designs et friskt, målrettet og intelligent touch. Giv Mikkel en udfordring, så kan du roligt forberede dig på at blive positivt overrasket! 
Mikkel er samtidig et fleksibelt, ærligt og godt menneske med en herlig humoristisk sans og en konstruktiv, kreativ sparringspartner. Et fund for ethvert team!”

Lene Mollerup, Head of Secretariat and Corporate Communications

Location/Partner-Fotograf @ Groupon ApS

Ene partner-fotograf, for deal-sitet Groupon’s Københavnske kontore. Hovedsageligt affotografering af restaurationer, spisesteder, o.l.


Det har været en fornøjelse at have haft Mikkel Rask ansat som freelance fotograf hos Groupon DK i perioden februar – maj 2013.

Mikkel har I løbet af sine måneder hos Groupon fået til opgave at tage billeder til deals hos bl.a. restauranter, caféer og skønhedsklinnikker. Han har afleveret billedemateriale vi har været yderst tilfreds med – hver gang. Han har sans for detaljerne og hans kreativitet skinner igennem på hans billeder.

Mikkel er meget behagelig at arbejde sammen med og han har været fleksibel og altid overholdt stramme deadlines.

Vi er kede af at skulle undvære Mikkel og hans flotte billeder. Jeg kan på det varmeste anbefale Mikkel.

– Mette Frydenlund Pedersen, Photographer Line Manager/Graphic Designer

Salgskonsulent @ Stenhøj Marketing

Arbejde inden for direkte salg via telefonisk kontakt.


“Jeg har haft fornøjelsen af at have Mikkel Rask ansat som mediekonsulent i vores afdeling i Vejle. Mikkel er en udadvendt personlighed, som er i stand til at skabe dybdegående dialog med mennesker af alle sociale og professionelle niveauer. Dette har bevirket at Mikkel har været i stand til at levere en ordrestørrelse, som ligger langt over middel.

Mikkel har med sit altid gode humør været særdeles vellidt blandt både kolleger og ledelse i virksomheden. Jeg kan kun medgive ham mine varmeste anbefalinger og jeg vil samtidigt tilbyde enhver organisation, som overvejer at anvende Mikkel, at benytte mig som reference.”

– Jens Stenhøj, adm. Direktør

Event Koordinator @ Kulturhuset Bygningen

Med ansvar for “unge-afdelingen” af koncertafviklingen, stod jeg for alt booking, markedsføring og branding af events for brugersegmentet 15-25 år.

Marketing Koordinator @ ExpandIt Solutions A/S

Med direkte reference til den administrerende direktør, var min opgave at sælge ERP løsninger og designe webshops, der var direkte integreret med økonomi-systemet.

Forretningskonsulent @ Transparen-C

Opgaven lød på at have al kontant med firmaets kunder, og rådgive dem omkring optimeringen af brugervenligheden på deres webshops.


“Mikkel er:

  • en grundig og respektfuld lytter som kan levere løsninger der passer til behov frem for at være anmassende.
  • proaktiv og leder konstant efter nye måder at gøre sit job bedre.
  • engageret og ambitiøs på også kunders vegne.
  • i stand til at få kunder til at smågrine og gøre deres dag sjovere, så der er et godt grundlag for at lave forretninger.
  • har hurtigt og præcist overblikket over en situation, hvilket gør ham i stand til hurtigt at beslutte hvordan situationen bedst håndteres, så kunder også hurtigt kan træffe beslutninger.”

– Bjarne Brunsgaard, Business Developer

Music Management @ Rask-Music.com

Generel manager for en række kunstnere, og Dansk kontakt for en del udenlandske bands vedr. booking af Danske shows.

Mediekonsulent @ De Gule Sider A/S<

Salg af online annoncering på DeGuleSider.dk og FagbogDanmark.dk


Jeg har haft fornøjelsen, at have Mikkel Rask ansat som mediekonsulent i DGS / Vejle, hvor han til daglig tydeligt har været med til at styrke det salgsmæssige i afdelingen og han har med sin positive og samarbejdsvillige tilgang til arbejdet, medvirket til et godt klima i virksomheden.

Som Mediekonsulent har Mikkel gennem hele sin ansættelsesperiode præsteret gode og stabile salgsresultater. Jeg kan kun medgive Mikkel min varmeste anbefaling.

– Jan Zoega – Salgsleder

Lagerkoordinator @ BTX Group A/S

Stod for BTX Group’s (Blend, BlendShe, Psycho Cowboy, 4You, B-Young ect.) skolager, og al export til hele verdenen.