“Det har jeg aldrig prøvet før, så det ka’ jeg sikkert godt!”

Mit navn er Mikkel Rask og jeg er en 31 år gammel dreng.

Jeg er en resultatorienteret visuel altmuligmand, med 15+ års erfaring inden for grafiske produktioner af alle arter, men med et specielt fokus på onlinekommunikation og social media-content. Jeg har i den periode arbejdet i så godt som alle applikationer i Adobes komplette programpakke – givet visse mere end andre. Jeg har i perioden leveret ydelser til alt fra danske banker og kommuner, til frisører, filmproducenter og rockbands.  Jeg har taget grundforløbet Grafisk Design på Hansenberg i Kolding tilbage i 2002, som jeg i de senere år har suppleret op med forløb som hhv. webintegrator og fotograf. Denne kombination giver mig en særlig god finger på pulsen, inden for hvad der lige nu rykker i det visuelle univers, ligesom det giver mig en god helhedsforståelse af hele markedsføringsaspektet.

Lidt mere privat fortsætter det nørdede gen over til mine andre hobbys som madlavning og musik som jeg bruger meget tid på. Fusionen imellem det visuelle, det musiske og kulinariske er i øvrigt noget af det fedeste jeg ved..!
Og ja, så har jeg en hundehvalp der hedder Homie.


 

Uddanelse og beviser:

Webintegrator grundforløb, NEXT Amager
“Communicating Strategically” – Perdue University
“Introduction to Bootstrap” – Microsoft DevX
“Journalism for Social Change” – University of California, BerkeleyX
“Computing with Python” – Georgia Institute of Technology

Sprog:
Dansk, Engelsk

Kodesprog:
HTML, CSS

Grafisk legebarn @ mikkelrask.dk

Under mit eget tag har jeg produceret grafisk arbejde af nærmest alle arter, virksomhedsidentiteter, social media hådtering, fotografering, simpel programmering og komplette websites. Herunder har jeg lavet arbejde for kommuner, banker, private virksomheder og enkeltpersoner. Især restaurationer har benyttet “den fulde pakke”, hvor jeg har håndteret hjemmesider, sociale medier og taget billeder under navnet “Eats By Rask”.


“Kan kun anbefale – Fleksibel og samarbejdsvillig. Alt i alt en god og dygtig sparringspartner.”

– Jonathan Albrechtsen, Restaurantschef ved Restaurant Kjøbenhavn


“Rar at arbejde sammen med og ved hvad han laver. Stor anbefaling herfra!”

– Rasmus G. Sejersen, Trommeslager ved LLNN


“Rammer plet hver gang!”

– Tulle Jepsen, Butikschef ved KAS’MIR

Content Creator @ Buddha Bikes / Cykelven

Mine primære opgaver var håndtering af sociale medie-kanaler som Instagram, Facebook o.l, hjemmesider og udvikling af visuelle produkter hertil. Tage billeder af produkter, reklameproduktion og servicere kunder.


“Fra september 2015 til september 2016 har Mikkel Rask givet den gas i Buddha Bikes. Mikkel er dygtig og kreativ, og jeg kan give mine varmeste anbefalinger til alle overvejer et samarbejde. Det har været en fornøjelse at give lidet definerede opgaver til Mikkel – opgaver der har krævet selvstændig kreativitet og en hurtig forståelse af mål og konceptets rammer – og se hvordan det ene pletskud blev leveret efter det andet. Mikkels opgaver har været udarbejdelse af grafik til både tryk og web, samt fotografering ved events og af vores produkter. Arbejdet har altid været af et højt niveau og positive overraskelser har der været mange af.”

– Simon Søndergård, Direktør

Grafik&Teknik @ ErhvervsCentrum Aps

Var inhouse Art Director med ansvar for virksomhedens trykte magasin og dertilhørende hjemmesider. Uviklede komplette virksomhedsidentiter, og håndterede husets generelle fremtoning udadtil.


“Mikkel er en fremragende fotograf og en dygtig grafisk ‘håndværker’. Han håndterer hurtigt små og store opgaver ud fra faste oplæg, men det bedste sker, når Mikkel får frie hænder – her tilfører han sine grafiske designs et friskt, målrettet og intelligent touch. Giv Mikkel en udfordring, så kan du roligt forberede dig på at blive positivt overrasket! 
Mikkel er samtidig et fleksibelt, ærligt og godt menneske med en herlig humoristisk sans og en konstruktiv, kreativ sparringspartner. Et fund for ethvert team!”

  • Lene Mollerup, Head of Secretariat and Corporate Communications
Location/Partner-Fotograf @ Groupon ApS

Ene partner-fotograf, for deal-sitet Groupon’s Københavnske kontore. Hovedsageligt affotografering af restaurationer, spisesteder, o.l.


“Det har været en fornøjelse at have haft Mikkel Rask ansat som freelance fotograf hos Groupon DK i perioden februar – maj 2013.

Mikkel har I løbet af sine måneder hos Groupon fået til opgave at tage billeder til deals hos bl.a. restauranter, caféer og skønhedsklinnikker. Han har afleveret billedemateriale vi har været yderst tilfreds med – hver gang. Han har sans for detaljerne og hans kreativitet skinner igennem på hans billeder.

Mikkel er meget behagelig at arbejde sammen med og han har været fleksibel og altid overholdt stramme deadlines.

Vi er kede af at skulle undvære Mikkel og hans flotte billeder. Jeg kan på det varmeste anbefale Mikkel.”

– Mette Frydenlund Pedersen, Photographer Line Manager/Graphic Designer

Salgskonsulent @ Stenhøj Marketing

Arbejde inden for direkte salg via telefonisk kontakt.


“Jeg har haft fornøjelsen af at have Mikkel Rask ansat som mediekonsulent i vores afdeling i Vejle. Mikkel er en udadvendt personlighed, som er i stand til at skabe dybdegående dialog med mennesker af alle sociale og professionelle niveauer. Dette har bevirket at Mikkel har været i stand til at levere en ordrestørrelse, som ligger langt over middel.

Mikkel har med sit altid gode humør været særdeles vellidt blandt både kolleger og ledelse i virksomheden. Jeg kan kun medgive ham mine varmeste anbefalinger og jeg vil samtidigt tilbyde enhver organisation, som overvejer at anvende Mikkel, at benytte mig som reference.”

– Jens Stenhøj, adm. Direktør

Event Koordinator @ Kulturhuset Bygningen

Med ansvar for “unge-afdelingen” af koncertafviklingen, stod jeg for alt booking, markedsføring og branding af events for brugersegmentet 15-25 år.

Marketing Koordinator @ ExpandIt Solutions A/S

Med direkte reference til den administrerende direktør, var min opgave at sælge ERP løsninger og designe webshops, der var direkte integreret med økonomi-systemet.

Forretningskonsulent @ Transparen-C

Opgaven lød på at have al kontant med firmaets kunder, og rådgive dem omkring optimeringen af brugervenligheden på deres webshops.


“Mikkel er:

  • en grundig og respektfuld lytter som kan levere løsninger der passer til behov frem for at være anmassende.
  • proaktiv og leder konstant efter nye måder at gøre sit job bedre.
  • engageret og ambitiøs på også kunders vegne.
  • i stand til at få kunder til at smågrine og gøre deres dag sjovere, så der er et godt grundlag for at lave forretninger.
  • har hurtigt og præcist overblikket over en situation, hvilket gør ham i stand til hurtigt at beslutte hvordan situationen bedst håndteres, så kunder også hurtigt kan træffe beslutninger.”

– Bjarne Brunsgaard, Business Developer

Music Management @ Rask-Music.com

Generel manager for en række kunstnere, og Dansk kontakt for en del udenlandske bands vedr. booking af Danske shows.

Mediekonsulent @ De Gule Sider A/S

Salg af online annoncering på DeGuleSider.dk og FagbogDanmark.dk


“Jeg har haft fornøjelsen, at have Mikkel Rask ansat som mediekonsulent i DGS / Vejle, hvor han til daglig tydeligt har været med til at styrke det salgsmæssige i afdelingen og han har med sin positive og samarbejdsvillige tilgang til arbejdet, medvirket til et godt klima i virksomheden.

Som Mediekonsulent har Mikkel gennem hele sin ansættelsesperiode præsteret gode og stabile salgsresultater. Jeg kan kun medgive Mikkel min varmeste anbefaling.”

– Jan Zoega – Salgsleder

Lagerkoordinator @ BTX Group A/S

Stod for BTX Group’s (Blend, BlendShe, Psycho Cowboy, 4You, B-Young ect.) skolager, og al export til hele verdenen.