Skatepark Golden Hour :: Lightroom Preset

Var i Fælledparken med min homie Andy her forleden og skyde lidt af ham på hans BMX. Mest af alt øvelse til en dag hvor vil gøre lidt mere ud af det. Det var første gang vi begge var der, og vores session blev uhøfligt afbrudt af en haglbyge, så der var ingen af os der rigtig nåede at blive helt komfortable med stedet, og fik ikke alverden med derfra.

Men her er det preset jeg endte med at bruge på billederne, hvor der er skruet godt op for forskellige kontrastforhold, som jeg synes fungerer rigtig godt med fiskeøjet’s i forvejen dramatiske udtryk.

Og ægte amatør som jeg er, var min speedlight løbet tør for strøm, og ekstrabatterierne brugt, så det mørke areal nederst i billedet er mit fiskeøje der skygger for min on-camera blitz. :/

Download (1.70kb)