Spejlrefleks-søndag #3: 2000fps med Canon 7D

Når man redigerer sine HD-DSLR videoer er der jo tons af muligheder for plugins, add-ons, presets, filters, additions, transistions og hvad har man kan vælge imellem. Her er 3 videoer, alle skudt på et Canon 7D, og gjort til super slow motion med After Effects og gjort slow med RE:Vision Effect’s plugin Twixtor. Det er et ret simpelt plugin at arbejde med, det jeg har prøvet, men mit hobby-based D3100 optager i max 30fps, så selv med frame blending og Twixtor pluginet  er det lidt dodgy.

Men disse drenge har jo filmet ved 60fps, hvilket gør det LIDT kønnere det hele. Den første video en kort BMX video der er convertet til 2000 fps, lavet af . Han har i denne video tilføjet digital regn, hvilket jeg synes er ærgeligt (det er noget andet at bruge digital sne!), men frameblendingen og Twixtor plugin’et kommer til sin ret! Den anden video er også af , men dog “kun” ved 1000 fps.

Den tredje video er en skate-slowmotion af , der også har filmet på 7D’eren, og skifter imellem 60fps, 600fps (10% speed) og 6000fps (1% speed).