The Skating Sandis

Roskilde Skateareal (uden for festival-sæson)

Uden for Roskilde nær dyrskuepladsen finder man Roskilde Skateareal/skatepark. En dag jeg kedede mig tog jeg det lange ben foran, mit kamera om halsen, og gik derud, for at se efter lidt “ofre” jeg kunne skyde. Ganske rigtigt der var lidt “baggy-pants”-bærende typer med deres rullebræt og skøjter der hoppede rundt, til tunge beats af en ghettoblaster i baggrunden. Jeg så Sandis prøve at lande sit trick igennem flere forsøg, og da jeg spurgte ham om jeg måtte fotografere ham, var han først tøvende, men også alligevel også spændt på idéen. Han var langt fra snaksagelig, men fik da ud af ham, at han var i Danmark som udvekslingsstuderende, og brugte det meste af sin fritid her på arealet der er godt og vel en hektar.

Jeg fik i øvrigt Sandis’ e-mail adresse og sendte ham billedet – hørte aldrig tilbage fra ham.