Timelapse test med tablet

Jeg er den heldige indehaver af en Asus Transformer EEE Pad, som er en fantastisk, men grim lille android-maskine. Jeg bruger den når jeg er på farten, og er generelt glad for den. Men i og med jeg altid har mit Nikon i tasken, når jeg er nogen steder, har jeg faktisk aldrig testet kameraet på Transformeren. Så jeg lavede en lille test af det, og fik den til at tage ligeknap 1200 billeder, imens jeg var ude og gå en tur med hunden. Herunder kan du se resultatet.

Billederne er taget i LapseIt Pro reddet det jeg kunne i Adobe Bridge, og derefter sat sammen og rendered i Adobe Premiere Pro CS5 (fordi jeg ikke har fået opgraderet til CS6). Men ganske som forventet, blev resultatet grynet og pixeleret pga. den lille mobile sensor der sidder i tablet’en. Det er til at leve med, når man har et spejlreleks-kamera, og ud over det jo er kameraer på stort set alle elektroniske gadgets nu til dags. De kan jo ikke alle være lige gode. 🙂