HungryDenmark – online nu!

Jeg stiftede bekendtskab med Marc Ohira på Instagram, hvor jeg i nogen tid fulgte hans profil; @hungry_denmark og hvor vores fælles interesse for mad, og skateboarding hurtigt gjorde at vi fulgte hinanden. Sidenhen blev det til lidt skriven frem og tilbage, omkring netop de to emner og da Marc oprettede en blog på bloggersdelight.dk studsede jeg da godt nok over det, og over at han ikke havde spurgt mig til råds, inden han gik i gang. Men tænkte ikke synderligt meget mere over det – det er jo trods alt hans eget projekt! Men der gik så heller ikke længe, fra han lancerede bloggen, til han skrev om min hjælp, som jeg selvfølgeligt var klar på.

Og nu er hans side, på eget domæne endeligt oppe og køre, og han har selv overført alle sine indlæg fra den tidligere blog, og hvis jeg selv skal sige det, ser det sgu ret dope ud. Marc er heldigvis ud over at være en kær madelsker også ganske udemærket til at tage gastrobilleder, så hele siden har et lækkert look.

Den er baseret på WordPress så han selv kan holde den opdateret på en nem måde, og vi fremtidigt nemt sammen kan lave ændringer, opdateringer og hvad der ellers skulle komme.

HungryDenmark.dk